Halk TV
Halk TV
Kategori:

Haber

Web:

halktv.com.tr

Etiket:
canlı izle canlı tv canlı yayın halk tv
Açıklama:

Halk TV

Bilgi:

"Halkın Yanında Halk Haber" sloganı ile yola çıkan hem Türkiye’de hem de dünya gündeminde meydana gelen en güncel ve en merak edilen olayları sansürsüz olarak canlı izle. Gündemi takip etmek istiyorsan Halk TV canlı yayını kesintisiz izle.

Cesur ve dik duruşu ile diğer medya kuruluşlarına yayın yapan Halk TV bu nedenle halk tarafından sevilen ve büyük izlenme oranına sahip haber kanallarından biridir.

Çeşitli platformlardan kesintisiz canlı izleyebileceğiniz Halk TV’yi Türksat 4A, Digiturk ve D-Smart’tan takip edebilir;

Halk TV canlı yayın keyfini çıkarabilirsiniz. Web üzerinden hiçbir sıkıntı yaşamadan HD yayın kalitesinde Halk TV canlı izle. Cep telefonu, bilgisayar veya tabletten yayın akışındaki programları Halk TV canlı yayın kanalından izleyebilirsiniz.

Yalnızca siyaset değil; spor, ekonomi, sanat, magazin haberlerini de okuyucuları ile en doğru ve en hızlı şekilde paylaşan Halk TV güvenilirliğini yıllardır sürdürdüğü yayın politikası ile devam ettiriyor.

Ünlü siyasetçileri ağırlayarak gerçekleştirdiği siyasi programlar ile ülke genelinde büyük izlenme oranı yakalayan Halk TV, benzeri pek çok program ve içeriği ile izleyicilerine ilkeli şekilde en doğru haberleri verebilmeyi amaçlıyor.Yüklendiği misyon ve sorumlulukların bilincinde olan Halk TV, bu amaçtan hiç sapma göstermeden yayın hayatına devam ediyor ve etmeye de devam edecek.


halk tv, halk tv canlı yayın, halk tv canlı yayın izle, halk tv canlı izle, ibb meclis canlı yayın, ibb meclis toplantısı, ibb meclis toplantısı canlı, ibb canlı yayın, ekrem imamoğlu, halk tv reyting, halk tv frekans, halk tv kitap, barış yarkadaş, halk tv haberleri, gerçek gündem, canlı tv, canlı izle, halk tv canlı yayın ayşenur arslan, halk tv canlı yayın 2019, halk tv canlı yayın, halk tv canlı yayın youtube, halk tv canlı yayını izle, halk tv canlı yayın ayşenur arslan izle youtube, halk tv canlı izle youtube, halk tv izle, ayşenur arslan, halk tv canlı, halk tv canli izle, ismail küçükkaya, halk tv canlı yayın izle şimdi youtube

Kanallar

TV 52
TV 52

TV 52

TLC TV
TLC TV

TLC, Türkiye'de işletilen bir televizyon kanalıdır. Kasım 2015'te CNBC-e'nin yerini aldı.

NBC News NOW
NBC News NOW

NBC News, Amerikan televizyon yayın ağı NBC'nin haber bölümüdür. Bölüm, NBCUniversal'ın bir bölümü olan NBCUniversal News Group altında faaliyet göstermektedir ve bu da Comcast'in bir yan kuruluşudur.

TVT
TVT

TVT

POWERTÜRK FM
POWERTÜRK FM

POWERTÜRK FM

Woman TV
Woman TV

Woman TV

Programlar

Medya Mahallesi
Medya Mahallesi

Ayşenur Aslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi haftaiçi hergün saat 11.00'de Halk TV'de...

Halk TV Yayın Akışı - 1 Temmuz 2024
13:31:34
01:00Halk Tv
02:00Halk Tv
03:00Halk Tv
04:00Halk Tv
05:00Halk Tv
06:00Halk Tv
07:00Halk Tv
08:00Hafta Sonu Sabah
10:00Görkemli Hatıralar
13:00Öğle HaberleriŞimdi
15:00Parametre
16:00Dünya Varmış
17:00Seda İle Geziyorum
18:00Hafta Sonu Halk Ana Haber
20:00Neden Acaba
21:00Sansürsüz