NBC News NOW
NBC News NOW
Kategori:

Haber

Web:

nbcnews.com

Etiket:
nbc nbc news news
Açıklama:

NBC News, Amerikan televizyon yayın ağı NBC'nin haber bölümüdür. Bölüm, NBCUniversal'ın bir bölümü olan NBCUniversal News Group altında faaliyet göstermektedir ve bu da Comcast'in bir yan kuruluşudur.

Bilgi:

NBC News, Amerikan televizyon yayın ağı NBC'nin haber bölümüdür. Bölüm, NBCUniversal'ın bir bölümü olan NBCUniversal News Group altında faaliyet göstermektedir ve bu da Comcast'in bir yan kuruluşudur. Haber bölümünün çeşitli operasyonları, NBC News başkanı Noah Oppenheim'a rapor veriyor. NBCUniversal News Group ayrıca ağın 24 saat açık genel haber kanalı olan MSNBC, iş ve tüketici haber kanalları CNBC ve CNBC World, İspanyolca Noticias Telemundo ve Birleşik Krallık merkezli Sky News'den oluşmaktadır.

nbc tv izle, nbc canlı yayın akışı, nbc tv canlı izle, nbc canlı izle, nbc türkiye canlı yayın, nbc yayın akışı, nbc tv canlı, nbc yayın akışı 2021, nbc canli izle, nbc izle canlı, nbc tv yayın akışı, nbc tv canlı yayın, nbc tv izle canlı, nbc türkiye canlı yayın izle, nbc tv canli yayin, nbc tv canli izle, nbc canlı yayın izle, nbc canli yayin, nbc tv canlı yayın izle, canlı nbc izle, nbc tv canli, nbc türkiye yayın akışı, nbc tv yayin akisi, nbc canlı yayın, nbc canlı, nbc izle, nbc trend izle

Kanallar

24 TV
24 TV

24 TV - Kanal 24 - Yirmidört TV

Law & Crime
Law & Crime

Law & Crime

TRT 1
TRT 1

TRT 1, devlet yayıncısı TRT'ye ait ilk Türk ulusal televizyon ağıdır. 31 Ocak 1968'de test yayını olarak lanse edildi ve resmi olarak Aralık 1971'de yayınlandı.

Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı
Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı

Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı

KRAL POP TV
KRAL POP TV

KRAL POP TV

A PARA
A PARA

A PARA

NBC News NOW Yayın Akışı - 3 Temmuz 2024
12:39:49
Yayın Akışı yok.